Wandel en doe mee tijdens het bezoek aan Den Woestenheide in Ommen

20170123_141623.jpg
Jan Westert, nr 9
Door Jan Westert op 30 mei 2023 om 21:02

Wandel en doe mee tijdens het bezoek aan Den Woestenheide in Ommen

De laatste bijeenkomst van de ChristenUnie Ommen organiseren we op dinsdag 6 juni op landgoed Den Woestenheide van Wim en Janny van der Heide. We starten op dinsdag 6 juni om 19.00 uur met een wandeling over het landgoed. Van der Heide zal over het landgoed bij het Varsenerveld het een en ander vertellen. Ook wat hem beweegt om bezig te zijn met de ontwikkeling van het landgoed. Tegen 20.30 uur zijn we terug bij het landgoedhuis. Dan drinken we koffie en zal Wim van der Heide ook iets vertellen over zijn werk voor de Stichting Natuur en Landbouw. Deze stichting wil de maatschappelijke dialoog tussen natuur en landbouw stimuleren, kijk voor meer informatie op www.natuurenlandbouw.nl

Het programma is actueel en informatief. We willen graag stil staan bij actuele ontwikkelingen, die ons raken. De ontwikkeling van het platteland, de positie van de boer en betrokkenheid bij de natuur horen daar bij.

Vanuit de ChristenUnie zal ook onze raadsfractie aanwezig zijn. Al wandelend bied je dat ook een goede gelegenheid om met Marleen Hemstede, Gerard Marsman Gerrit Jan Ekkelkamp even van gedachten te wisselen over zaken die belangrijk zijn. Aan het eind van de bijeenkomst zijn er een paar huishoudelijke zaken zoals de jaarrekening die aandacht behoeven, maar daar zullen we u snel door heen leiden. We proberen zo 21.45 uur af te ronden.

Als je meedoet is het belangrijk om je van te voren even aan te melden. Voor onze gastheer is het plezierig om te weten hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan bij secretaris@ommen.christenunie.nl of met een appje naar 0655714372.

Mocht u nu zeggen de wandeling is mij teveel, maar ik wil graag wel de presentatie en het gesprek met Van der Heide mee maken, zorg dan dat je tegen 20.30 uur bij het landgoed bent. Daar is de koffie klaar. Voor de wandelaars: zorg voor gemakkelijke schoenen.

Waar vind je het Landgoed Den Woestenheide: Den Woestenheide bevindt zich aan de Oude Woestendijk 1, Ommen. Maak alvast even kennis met het landgoed via internet: www.denwoestenheide.nl

Alvast hartelijk welkom in deze inspirerende omgeving.