ChristenUnie bedankt Vechtzomp en Fietsmuseum voor hun inzet

thumbnail_Reinier Visser bij de Vechtzomp.jpg
Jan Westert, nr 9
Door Jan Westert op 29 september 2023 om 21:14

ChristenUnie bedankt Vechtzomp en Fietsmuseum voor hun inzet

Marleen Hemstede en Reinier Visser hebben donderdag en vrijdag de vrijwilligers van de Vechtzomp en het Fietsmuseum bedankt voor hun tomeloze vrijwillige inzet. Beide initiatieven maken Ommen een stukje aantrekkelijker.

Deze week was het nationale bedankdag. Een mooi moment Ommen even merci te zeggen tegen twee vrijwillige initiatieven die Ommen een stukje mooier hebben gemaakt, bedacht ChristenUnie fractievoorzitter Marleen Hemstede. Zij bezocht het fietsmuseum, dat dit jaar een nieuwe locatie heeft gekregen achter de Hervormde Kerk en daar een rijkdom aan oude fietsen heeft tentoongesteld. Inwoners en toeristen kunnen er zo binnenlopen voor een praatje en de fietsen van toen. Bovendien laten de vrijwilligers de fietsen zo nu en dan ook aan onze ouderen, of aan schoolklassen. Zo bezorg je bewoners van zorgvoorzieningen ook een mooie middag. Reinier Visser, lid van de Ommer raadsfractie ging op bezoek bij de vrijwilligers van de Vechtzomp. “Dat is ook een initiatief waar je een dikke streep onder moet zetten. Hulde voor al die vrijwilligers die deze prachtige boot hebben gemaakt en nu laten varen.“

“Het gaat om de gemeenschap. Daar dragen deze initiatieven aan bij. Ze drijven op de kracht van vrijwilligers en hun creativiteit. De ChristenUnie steunt dit soort initiatieven van harte en wilde dat laten weten op deze bedankdag.”, aldus Marleen.

Marleen bij het Fietsmuseum

Labels: