Carla Dik-Faber komt naar Ommen en Dalfsen

Carla Dik Faber 2017zaterdag 24 februari 2018 09:18

Zaterdag 3 maart is Carla Dik-Faber, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie in het Vechtdal. Om 13.00 uur zal zij in Ommen aanwezig zijn. Carla Dik bezoekt "De meisjes van Ommen". Deze voormalige boerderijwinkel verkoopt streekproducten uit de regio. De ChristenUnie Ommen wil haar het belang van streekproducten laten zien, juist voor een recreatiegebied als het Vechtdal. De bedoeling is dat Carla Dik daarna nog kort een of twee locaties met streekproducten zal aandoen.
Carla Dik is woordvoerder voor de ChristenUnie voor de landbouw, energie en zorg. Streekproducten en de lokale mogelijkheden van de landbouw heeft haar belangstelling. Het bezoek zal zich richten op het belang van de streekproducten in de agro en foodsector. Ze is ook woordvoerder zorg voor de ChristenUnie. Haar komst wil de ChristenUnie Ommen ook benutten om het Manifest 'Ouderen waardevol in Ommen' te presenteren.
Na haar 'flitsbezoek' aan Ommen gaat Carla Dik haar tour vervolgen in Nieuwleusen, gemeente Dalfsen. In dat deel van het Vechtdal zal het programma zich vooral concentreren op nieuwe energie. Het volledige programma van Carla Dik zal vanaf woensdag te zien zijn op de websites van de ChristenUnie Ommen en ChristenUnie Dalfsen en via sociale media worden bekend gemaakt.

« Terug