ChristenUnie Ommen gaat aan de slag met verkeersveiligheid kinderen

bike-1992996__340zaterdag 27 januari 2018 14:42

Verkeersveiligheid is een belangrijk thema voor de ChristenUnie Ommen. De partij wil daarbij speciaal aandacht voor fietsveiligheid van kinderen. Begin maart komt de ChristenUnie Ommen met een actieplan over het thema fietsveiligheid voor kinderen. De partij is nu aan het inventariseren waar fietsonveilige situaties zijn.
Om zoveel mogelijk burgers bij die inventarisatie te betrekken, heeft de ChristenUnie alle scholen aangeschreven om van hen te horen, welke onveilige plekken zijn signaleren. De ChristenUnie vraagt ook scholen om kinderen te vragen of zij zulke plekken kennen. De reacties over verkeersonveiligheid situaties kunnen tot 25 februari worden aangeleverd bij Jan Westert, bestuur ChristenUnie Ommen. Begin maart wil de ChristenUnie dan die plekken op met een fietstocht onder de aandacht brengen. Ook inwoners uit gemeente Ommen kunnen meedoen door te reageren bij de ChristenUnie Ommen.

Dat mag per mail naar jan@westert.nl of per post naar Waterhoen 12, 7731 LK Ommen. De ChristenUnie hoopt op veel reacties.

« Terug